Bewertungen von Toko Kampoeng Almere

Neue Beurteilungen

5.0
Carmen
21 November 2022

Het eten was heel warm en pittig. De bezorger was iets later dan gepland, legde uit hoe dat kwam

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Carolien
20 November 2022

Heerlijk! Gevarieerd. Ik mis alleen wat zoetigheden. Mooi op tijd. Lekker warm. Niks op aan te merken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marieke
12 November 2022
L. J. S.
11 November 2022

Laat besteld, maar super vriendelijke benadering zo vlak voor sluitingstijd. Eten was echt heerlijk, een feestje na een lange verhuisdag. Een fijne ontdekking; lekker knapperige groenten en veggiehap en daarnaast zalig klaar gemaakt vlees voor de liefhebber. Zeker voor herhaling vatbaar..

Claudia van der Sluis
8 November 2022

Heerlijk! We hebben echt genoten van de rames. Goed van smaak, pittig en lekker warm. Top!

R. van Honschooten
8 November 2022
Scholten
5 November 2022

Prima kwaliteit en erg smaakvol

Adje van der Sluys Veer
1 November 2022

Heerlijk gegeten en op tijd geleverf

Aart
31 Oktober 2022

De kipsaté is niet alleen verhoogd in prijs, maar de stukjes kip zijn ook kleiner geworden. Jammer hoor. Is nu wel prijzig voor drie stokjes met kleine stukjes kip.

Rachell Peeters
27 Oktober 2022

Altijd heel lekker vers eten 💯💯

Melissa
23 Oktober 2022

Super lekker eten en goede en snelle bezorging ! ❤️

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Wendy Veenstra
21 Oktober 2022

De kip was wat aan de zoute kant, maar erg lekker gegeten. Heerlijk.

Loes Elbers
15 Oktober 2022

We hadden weer een heerlijke maaltijd

Marie-José Schouten
14 Oktober 2022

Bezorging stipt op tijd, gerechten heerlijk. Had alleen iets zachtere Daging rendang kampoeng verwacht. Helaas zat er geen gratis spekkoek bij zoals vermeld staat op internet of is dit vervangen door een gratis frisdrank?

Antwort von Toko Kampoeng

Beste Marie-Jose, dank voor uw feedback, wij zullen deze zeker meenemen. Betreft de spekkoek, deze actie is inderdaad aangepast. Klanten krijgen bij bestelling via onze site nu een gratis frisdrank. Deze staat ook vermeld op uw bon. Ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn, omdat op internet dit nog verkeerd staat. Wij zullen het aanpassen. Groet, Team Toko Kampoeng

Marielle
5 Oktober 2022

Altijd heerlijk!

Lotte
5 Oktober 2022

Heerlijk!

Sonja Ket
2 Oktober 2022

De stukken vlees mogen wel een beetje kleiner worden gesneden en iets malser, maar de smaak, de kruiden, zijn echt zoals het hoort. Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Michelle
30 September 2022

Super lekker weer!

Ron
28 September 2022

Wij kregen toevoeging van de rijsttafel 45 later. Erg jammer want we waren al klaar met eten.

Jan loot
27 September 2022

Het eten was perfect! Smaak wat erg goed. Saté was gegrild dat proefde je ook erg lekker allemaal . Zeker weer bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sandra
27 September 2022
Brian de graaf
26 September 2022
Esther
25 September 2022

Lieve bezorgster die zich nog verontschuldigde omdat ze 5 minuten te laat was,natuurlijk niet nodig. Eten was weer top en altijd goed warm. Beslist een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

William
25 September 2022

* Kwaliteit van het eten is goed; * Bestelling is binnen de aangegeven tijd bezorgd; * Prijs-kwaliteitverhouding is minder ivm geringe porties van de Pooulaire gerechten.

Frans Rietbergen
24 September 2022

Zoals gewoonlijk was het lekker en was voor de afgesproken tijd bezorgd.

Marjolein
23 September 2022

Rijstafel voor 2 personen. Heerlijk gegeten.

Randy
17 September 2022

Gado Gado en nasi waren weer erg lekker. En warm bezorgd.

Jane
16 September 2022

Weer heerlijk van de rames gegeten.. aanrader is Sateh met lontong.. heerlijk genoten

Wesley
10 September 2022

Eten is altijd vers en warm en echt lekker, ik blijf hier bestellen en geef het ook altijd door aan anderren en deze zijn ook tevreden.

Anne
9 September 2022

Zoals altijd weer genoten, extra liefde voor de enorm enthousiaste bezorger. Keep it up!

R. van Santen
8 September 2022

Heerlijk eten goede variatie van smaken. Ruime portie met mooie presentatie.

Francis Wierenga
8 September 2022
Jan van 't Hoff
4 September 2022

Stap je over de drempel bij Toko Kampoeng dan ben je gelijk in een oosterse sfeer. De geur, het interieur en zeker de twee lieftallige dames dragen daar toe bij. Het kan niet anders of de bestelde maaltijden zullen de afronding zijn. En dat waren ze!

adnane
2 September 2022

Het eten was ontzettend lekker. Onze complimenten!!

Marianne
30 August 2022

Heerlijk gegeten. We hadden nog over en de volgende dag opgewarmd in de magnetron. En ik moet eerlijk bekennen dat we het toen nog lekkerder vonden. Tip: minder beslag om de gebakken banaan. We vonden de banaan tekort doen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Paula
29 August 2022

Ik had 2 gerechten waarvan 1 erg vet was. De bami droop erin. Jammer ben ik niet gewend 😬

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jack St
28 August 2022

Zoals altijd goed verzorgd.

Dennis
27 August 2022

Nog altijd de beste van Almere

Ket
26 August 2022

Ondanks het warme weer van de laatste dagen is het eten goed en netjes verzorgd afgeleverd. Bedankt daarvoor.

willem van leusden
10 August 2022

was weer heerlijk

Ben
9 August 2022

Erg smakelijk, goed op temperatuur. Snelle levering. Aanrader!

J. Burgemeestre
9 August 2022

De kwaliteit van het eten is prima.Ik vind het alleen vreemd dat je bij een bestelling van € 124,= 0,25 cent apart moet betalen voor een I deal overmaking.

Jill
7 August 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd door zeer vriendelijke meneer. Bestellen zeker weer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

adnane
6 August 2022

Het eten was zonder te overdrijven, heerlijk. En de bezorger was ontzettend vriendelijk.

Marielle
5 August 2022
Mart
5 August 2022

Smaak was geweldig. De Gado Gado was niet al te best qua smaak en kwaliteit. Hopelijk kunnen jullie deze verbeteren!

Hessel Roukema
3 August 2022

Alles prima in orde! En zeer betaalbaar.

Jane
2 August 2022

Altijd heerlijk.. bestel zo vaak.. zeker 3x per maand... zoals mijn moeder het vroeger ook maakte..

Doren
29 Juli 2022

Het was heerlijk.

Margreet
29 Juli 2022

Bestelling was ruim half uur eerder wat erg fijn was. Was erg lekker

Els
28 Juli 2022

Alles keurig op tijden oo zo lekker, ga zo door welzijn blij met jullie.

Bianca
28 Juli 2022

Top zoals altijd

Jane
28 Juli 2022

altijd lekker, net zoals mijn moeder vroeger maakte.. gewoon uitstekend

Sily
27 Juli 2022
JSA
26 Juli 2022

Erg goed!

C van der Horst
25 Juli 2022

Na 45 minuten geleverd en alles was lekker en goed warm

Freek de Jong
25 Juli 2022

keurige bezorging precies op tijd, heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bon
23 Juli 2022

Geen nietjes gebruike om zakjes gevaarlijk

Annick
22 Juli 2022

Top op smaak, net als altijd.

Rutger
11 Juli 2022

Wederom heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sjeen
5 Juli 2022

zoals altijd weer heerlijk en goed verzorgd... maandelijks bestel ik toch wel

Heleen
1 Juli 2022

Wij zijn tevreden , het smaakte heerlijk.

willem van leusden
1 Juli 2022
P.L. van 't Klooster
30 Juni 2022

Het eten was heerlijk, maar de saté kambing als ook de kipsaté waren beiden koud.

Bon
28 Juni 2022

Het bezorgen duurt wat lang maar het eten is een feest

Walter
24 Juni 2022

Zoals iedere keer, weer heerlijk gegeten. Een heel fijn adres om Indonesië eten af te halen, geweldig van smaak.

Bianca
24 Juni 2022

Zeer vriendelijke bezorger Heerlijk gegeten. Top

S.Ket
24 Juni 2022

Een echte Javaanse maaltijd, lekker warm gebracht.

Jorien
23 Juni 2022

Heerlijk gegeten!

Gerhard
20 Juni 2022

Was super 😋

Koelman
19 Juni 2022

Zoals altijd, fantastisch eten!!!

Marianne
16 Juni 2022

Het was weer allemaal heerlijk!

Karin
12 Juni 2022

Was lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

R leijten
11 Juni 2022

Prima service

JJ
3 Juni 2022

Top!

Ron
31 Mai 2022

Vond het vrij weinig voor wat ik betaald heb,heb vaker besteld en toen was het portie groter

Cor
30 Mai 2022

Helaas was er een nalevering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Arjen
29 Mai 2022

Ik vierde mijn verjaardag en iedereen vond het eten zeer smakelijk. Dat gaan we dus vaker doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

S.Ket
28 Mai 2022

Lekker gekruid, maar een beetje te veel zout gebruikt. Goed verzorgd.

Joyce
27 Mai 2022

Door een zeer vriendelijke bezorger stipt op tijd bezorgd. Heerlijk eten.

Mona
24 Mai 2022

Het eten was heel lekker ook grote porties, alleen jammer dat er iets fout was gegaan in de communicatie in de keuken waardoor de bestelling "vergeten" was. Na een belletje werd het wel snel bezorgd

Els Erfmann
24 Mai 2022

Smaakte prima voor herhaling vatbaar.

Ty
24 Mai 2022

De rendang viel tegen. Zaten een aantal grote stukken vlees in die zeer taai waren ongeveer de helft. Niet wat ik gewend ben.

Darcy
23 Mai 2022
D
19 Mai 2022

Lekker gegeten!

Frans Rietbergen
19 Mai 2022

Zoals altijd heerlijk eten en op tijd en netjes bezorgd.

Linda
17 Mai 2022

Zoals altijd weer heerlijk genoten, bedankt!

Henry
11 Mai 2022
Marga van de Glind
9 Mai 2022

De bezorging was prima en het eten was heerlijk. Hier een tevreden klant

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

jos wu
8 Mai 2022

heerlijk

Robert
5 Mai 2022

Het eten is erg lekker Maar de vakjes worden elke keer steeds kleiner En de prijs wordt alleen maar duurder

Errol Cordie
3 Mai 2022

Pas vijftig minuten dan was beloofd werd het eten gebracht

Robin Broer
2 Mai 2022

Heb heerlijk gegeten. Alleen jammer dat bij de Rames kampoeng speciaal de sate er niet bij zat. Staat wel in de beschrijving. Verder lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Freek de Jong
2 Mai 2022

Heerlijk eten. Echt Indisch .Goede bezorging precies op tijd en goed verpakt dus nog goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Emily
1 Mai 2022

Punctueel, vriendelijk en het eten was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ron
30 April 2022

Eten is goed en lekker. Bestelling werd 20 minuten te laat (en ruim 45 minuten nadat bericht was ontvangen dat de bezorger onderweg was) niet compleet afgeleverd. Het niet geleverde zou een uur later alsnog komen. Dus dan maar geld terug gevraagd en het zou overgemaakt worden. Het geld is nog niet ontvangen.

R.E. Fanggidaej
29 April 2022

Heerlijk gegeten alles prima op smaak, had echter 4 porties loempia's besteld en betaald maar echter 3 porties gekregen.

Nieuwendijk
28 April 2022
Rene Van Dijk
28 April 2022
Loes Elbers
27 April 2022

Heerlijk gegeten. Bedankt

Vd Berg
27 April 2022

Heerlijk eten , het eten is warm en goed verpakt en mocht er iets toch mis gaan wordt je keurig optijd gebelt .goede service

Arie
27 April 2022

Geen opmerkingen of verbeterpunten, dus alleen maar complimenten. Op tijd en vriendelijk bezorgd. Goed warm en geweldig van smaak. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Sandy
24 April 2022

Heerlijk gegeten. Kwam eerder dan de aangegeven tijd. Super goed 👍🏻

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Maria
21 April 2022
Bianca
17 April 2022

Zeer smaakvol, heerlijk gegeten Vriendelijke bezorger Was weer top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

René
12 April 2022

Was weer heerlijk! Vlot bezorgd

R. van Santen
8 April 2022

Heerlijk eten. Prachtige smaken. Een reis naar het oosten.

Marga
5 April 2022

Heerlijk gegeten en mooi voor de tijd dat wij het besteld hadden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bernadet v Panhuis
3 April 2022

Heerlijk gegeten, we zijn fan van jullie heerlijke eten. Echte aanrader om bij te bestellen

Bert
1 April 2022

Jammer dat de porties saté ayam en gado2 kleiner zijn

Madelon
1 April 2022

Super lekker gegeten! Een waardig verjaardag diner

Jane
27 März 2022

Zoals altijd heel goed en op tijd bezorgd en het gratis stukje spekkoek.. altijd lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Pollewops
22 März 2022

Precies op tijd bezorgd en erg lekker.

René
21 März 2022

Mihoen en cassave kroepoek waren niet meer leverbaar ( besteld om 18:30 uur ) porties mogen wel iets groter, verder was het eten heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

D
18 März 2022

Eerste keer hier besteld. Het eten was zeer smakelijk, we hebben heerlijk gegeten.

Marian Monsees
14 März 2022

Was weer heerlijk!

Gerry Scholtmeijer
12 März 2022
Claudia
10 März 2022

Het eten is altijd heerlijk en ruim voldoende, maar er zat nu veel minder vlees in, 4 stukjes kip. Jammer. Dat het duurder is geworden, begrijp ik wel.

Eva
9 März 2022

Super lekker gegeten zoals altijd!

Rene van Dijk
7 März 2022

Was heerlijk!!!

Ben
6 März 2022

Zoals gebruikelijk, bijzonder smakelijk. Goed op temperatuur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Luuk
6 März 2022

Deze keer allemaal losse gerechten besteld, smaakte uitstekend. Bezorging prima op tijd.

Bianca
4 März 2022

Heerlijke saté, mihoen en nasi. Top

KK
23 Februar 2022

Heerlijk gegeten lekker warm geleverd en gewoon op tijd! Toppers!

C
21 Februar 2022
Kielema
21 Februar 2022
Ven
15 Februar 2022

We hadden hier nog nooit besteld. Het eten (roti en rames kampoeng( was lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Mel
14 Februar 2022

Vanavond weer heerlijk gegeten. Ga zeker vaker bestellen bij Kampoeng.

El
14 Februar 2022

Heerlijk gegeten! Elk gerecht een eigen specifieke smaak. Vanmiddag besteld met bezorgtijd 17:45. Bestelling werd op de minuut bezorgd. Uitstekend!

Zwany de Vos
13 Februar 2022

Heel lekker, snel bezorgd !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Monsees
6 Februar 2022

Was heerlijk en snel bezorgd!

Thierry
6 Februar 2022

Het door mij bestelde eten was erg smaakvol en zeker voldoende. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Linda
6 Februar 2022

Wij bestellen al langere tijd hier, super lekker eten, altijd stabiel zonder gekke uitschieters en nog nooit te laat bezorgd, echt onze complimenten!!

Emily
5 Februar 2022

voor het eerst bij Toko Kampoeng besteld. Precies op de gevraagde tijd geleverd. Bij het uitpakken van alle zakjes en doosjes kwam een heerlijke geur mij tegemoet. Het eten was heerlijk, we hebben ervan genoten. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Joop
4 Februar 2022

Lekker gegeten en op tijd bezorgd.

Luuk
30 Januar 2022

Goede kwaliteit, authentiek indonesisch eten. Bezorging prima op tijd.

Madelon
27 Januar 2022

Heel erg lekker gegeten. Super vriendelijke en vrolijke bezorger!

kobus
26 Januar 2022

prima eten, voldoende warm

Gracella
26 Januar 2022

Elke keer als we bestellen wordt het eten lekkerder. Snelle en vriendelijke service.

Paul Donkers
24 Januar 2022

altijd goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Michael
22 Januar 2022

Heerlijk en warm. Bezorgd met een glimlach 😀

Bianca
22 Januar 2022

Eten was top! Bezorging duurde best lang, uur en 20 minuten

Daniel
19 Januar 2022

Heerlijk weer!

Yentl
18 Januar 2022

Heerlijk!

Post
18 Januar 2022

Heerlijk eten, helaas niet heel erg warm.

F.A. Jong
17 Januar 2022

prima eten, goede bezorging (op tijd)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jeroen Bakkenist
17 Januar 2022

Goed verpakt, goed op temperatuur, keurig op tijd en het eten was heerlijk!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joop
16 Januar 2022

Eten was heerlijk, warm en op tijd gebracht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

S.Ket
14 Januar 2022

Het smaakt prima, goed gekruid. Ik heb lekker gegeten!

Karen
11 Januar 2022

Het eten was weer super lekker. En de service subliem. Zelfs voor levering een paar minuten later werden keurig gebeld.

Jane
11 Januar 2022

De satdh bij de rames was een tikkeltje verbrand.. was jammer

Chantal Ladru
10 Januar 2022

Sinds 1.5 maand verhuist naar Filmwijk en was opzoek naar een nieuwe toko. Vanaf de eerste bestelling ben ik overtuigd; toko kampoeng is een blijvertje. Alles wat ik tot nu toe heb besteld is lekker. Vooral de roti kipfilet speciaal!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marinus
9 Januar 2022

Fijne traditionele gerechten supersnel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Heleen
9 Januar 2022

Het eten smaakte prima. De extra bijbestelde sambal goreng boontjes waren lauw. Dat was jammer

DenisedeLeeuw
9 Januar 2022

Het was geweldig, alles weer even lekker en bedankt voor de extra spekkoek!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bert
8 Januar 2022

Toko Kampoeng maakt het waar, heerlijk, vers en netjes ingepakt. Bezorging altijd vriendelijk en op tijd

Rutger
8 Januar 2022

Al een aantal keren besteld en elke keer heerlijk gegeten met goede ingrediënten. De reden dat ik 4 ipv 5 sterren geef is dat het eten best wel afgekoeld is als het bezorgd wordt.

Janto Groeneveld
4 Januar 2022
Ruth
2 Januar 2021

Heerlijk , enakkkk!!!

Lots
2 Januar 2021
Fia Polderman
2 Januar 2021

Alles was even lekker

René
29 Dezember 2021

Eten besteld en gevraagd om koud te leveren ( volgende dag meenemen naar schoonmoeder), bestelling in tweeën te splitsen ( voor de achterblijvers thuis). Perfect geleverd. Of het net zo foed smaskt als alrijd merken we vandaag wel maar gezien de ervaringen tot bij toe zit dat wel goed!

Maurice
28 Dezember 2021

Vriendelijke en snelle bezorging, heerlijk eten met verschillende lekker gekruide smaken en goed warm geleverd. Enak sekali!

Errol
24 Dezember 2021
Robin
22 Dezember 2021

Altijd super! Echt heerlijk eten!

Olaf
22 Dezember 2021

Weer top mmmmm heerlijk

Eric
22 Dezember 2021

Eten was heerlijk! Verbeterpunt verzoek: Optie bij de bestelling om minder zout te gebruiken zou welkom zijn. We gebruiken zelf heel weinig zout in het eten, dan proef je dat meteen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Yvette
22 Dezember 2021

Rijsttafel besteld; het was heerlijk, iedereen heeft genoten van de authentieke smaak!

Snellenberg
21 Dezember 2021

Alles prima

Rob en Silvia
20 Dezember 2021

Uitgebreide rijsttafel besteld. Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, maar ook bij de bezorging. Verse producten, heel gevarieerd, alles met zorg verpakt. Eten was uitstekend! Een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

E koordes
18 Dezember 2021

Heel goed heerlijk eten goede sevice voor herhalijng

Jeroen
18 Dezember 2021
Martin
18 Dezember 2021
Silvia
17 Dezember 2021

Wederom heerlijk gegeten , vers en smakelijk

Mario
17 Dezember 2021

Zoals altijd mooi op tijd en heerlijk eten

Francis
15 Dezember 2021

Wederom weer genoten van al het lekkers.

Sandy
13 Dezember 2021

De bezorgster erg vriendelijk Eten was erg lekker

Edwin
13 Dezember 2021

wat een goede service, vriendelijk personeel EN superlekker eten! ik waande me weer thuis :-0 heerlijk!!!

K
12 Dezember 2021

De rijst was hard en het eten was koud, jammer want de smaak van de gerechten was goed. De bezorging was prima en op tijd

Antwort von Toko Kampoeng

Dank voor uw reactie, Het was erg druk in de toko en wellicht heeft onze nieuwe collega niet goed opgelet bij het bereiden van uw maaltijd, waardoor de rijst dus niet voldoende is verwarmd. Daarnaast fijn dat het qua smaak wel goed is bevallen. Wij zullen uw feedback meenemen om zulke situaties in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Toko Kampoeng

R. Strauss
11 Dezember 2021
Harry
10 Dezember 2021

De gerechten mogen nog wel wat warmer geleverd worden. Verder was smaak goed en de bezorging prima.

Randy
9 Dezember 2021
Ron
8 Dezember 2021

Geen, was lekker alleen deze keer was er geen gratis spekkoek bij

Antwort von Toko Kampoeng

Dank u wel voor uw reactie, sorry dat collega vergeten was om spekoek mee geven . Zou u volgende keer bij opmerking melden Zodat u als nog krijgt . Danku

geer
7 Dezember 2021

echt heel lekker makanan terima kasih

Elie Borgh
7 Dezember 2021

Royale porties en heerlijke gerechten. Vriendelijke bediening.

Ben
5 Dezember 2021

Erg smakelijk , goede temperatuur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

F.R. van der Knaap
5 Dezember 2021

Hoeveelheid van de maaltijd was prima. Voor ons was de rames te scherp waardoor je weinig van de andere ingredienten proeft. Sate kambing was koud en taai. Sate Ajam was wel goed.

Karen
4 Dezember 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd! Lekker warm bezorgd ! Tot de volgende keer😊

Claudia van der Sluis
3 Dezember 2021

We hebben weer gesmuld, het was echt heerlijk!

Bert
2 Dezember 2021

Heerlijk, vers en netjes ingepakt Bezorging altijd vriendelijk en correct

Rob Van der Heijden
1 Dezember 2021

Heerlijk eten, uiterst vriendelijke bediening. Niets veranderen, en dan blijf ik vaste klant.

willem van leusden
29 November 2021

rijsttafel was weer helemaal lekker?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

TA
27 November 2021

Heel lekker gegeten!

R/E
27 November 2021
Vincent
27 November 2021

Altijd 5 sterren. Waarom geen 6?

Anoniem
24 November 2021

Snelle bezorging. Eten was goed warm en alles compleet. Erg goed gegeten.

Mar
24 November 2021

Een verbeterpunt is de temperatuur van het eten en dan m.n. het vlees. Ik heb het in de magnetron moeten opwarmen. Verder was het prima. Heerlijk van smaak en ruim voldoende.

A. Rook
22 November 2021

Lekker eten, wel enigszins vet door de olie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Do
19 November 2021

Heerlijke roti besteld. Bezorging was 20 min. te vroeg maar werd vriendelijk uitgelegd waarom. Helaas zat de gratis spekkoek niet bij de bestelling.. jammer, had 'm graag willen proeven! Volgende keer beter.

Ingrid en Leo
19 November 2021

Het was weer heerlijk. Jammer dat de kip risolles uitverkocht was.

Jeroen
18 November 2021

Heerlijk gegeten

Briciola
18 November 2021

Top! Zoals gewoonlijk

Abu
17 November 2021

Heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd

R. van Santen
14 November 2021

Heerlijk gegeten. Prettige smaken mooie vleesgerechten en groenten met een bite.

Ronald
14 November 2021

Eten was lekker…. Blijkbaar druk want moesten wel een tijd wachten…

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Karen
12 November 2021

Helaas was het voedsel dit keer bijna koud en we hebben geen magnetron dus konden het ook niet opwarmen op een makkelijke manier

Antwort von Toko Kampoeng

Dank u wel uw reactie , wij hebben een paar nieuwe collega die wij moeten goed inwerken en bleek nog niet goed te zijn dit keer . gr team toko kampoeng

Selma
11 November 2021

Was heel lekker. Dank u wel

Ron Overste
10 November 2021

De Indonesische maaltijden zijn echt authentiek. De Roti (hindoestaans/surinaams) zijn ook bijna authentiek. Echter een klein minpunt de maaltijden zijn altijd erg lauw. Misschien vervoeren in polystyreen o.i.d. dozen en de maaltijden er uit halen bij de klant??????? Zodat deze weer hergebruikt kunnen worden????

Antwort von Toko Kampoeng

dank u wel van uw reactie , wij zullen extra opletten tijdens opwarmen en bedankt van uw tips

Ron
10 November 2021
Maarten de Jong
9 November 2021

Lekker en voldoende eten en keurig op tijd bezorgd

cees Amelink
9 November 2021

Eten was overheerlijk, bij de rotti worden de kouseband te lang gekookt(niet knapperig)

Eva
6 November 2021

Altijd heerlijk!

Marielle
4 November 2021

Zoals altijd lekker, snel en redelijk geprijsd.

willem van leusden
4 November 2021

Beste L,S, de smaak van ons eten was goed ,helaas was het rundvlees erg droog en taai,iets meer vocht erbij had beter geweest jammer !!!

L
2 November 2021
Elisabeth
1 November 2021

Heerlijk eten, en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

E.Meijer
31 Oktober 2021

1e keer besteld en goed bevallen. duurde een uur maar was bekend van te voren. Erg lekker alleen 1 minpuntje de gebakken banaan die was echt niet lekker, te droog en een te dikke laag er omheen. maar voor de rest zeker voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dennis
31 Oktober 2021

Zonder discussie de beste van Almere en omstreken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Barbara
28 Oktober 2021

De smaken van de gerechten waren heerlijk en goed in balans.

Jos
27 Oktober 2021

LEKKER

van Wissen
25 Oktober 2021

Het was heerlijk, maar het had warmer mogen zijn

S.Koenders
24 Oktober 2021

Bestelling kwam keurig op tijd. De rendang was heel hard en taai, en degenen die saté hebben gegeten zijn beide ziek geworden helaas.

Antwort von Toko Kampoeng

dank u wel van u reactie . ip is onze rendang wel mals maar wij krijgen soms iets harder vlees (10% - 20% ) van leverancier dus het kan zijn dat rendang iets minder mals is ( 10 % - 20% ) dan de rest . jammer dat u zo heeft ervaren . wij hebben dagelijks meer dan 200 stuk kip sate en 40 stuk lams sate verkocht en krijgen nooit klachten over deze . mvg team toko kampoeng

Ron Overste
18 Oktober 2021

Het eten mag wel wat warmer, misschien een verpakking die het eten beter warmer houd

René
15 Oktober 2021

En weer een geweldige maaltijd van Kampoeng. Keurig op tijd bezorgd!

Denise de Leeuw
13 Oktober 2021

Dankuwel voor al die lekkere dingen die erbij had gedaan!

Carla
12 Oktober 2021

Het eten smaakte goed en was nog warm bij bezorging.

Martin
11 Oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten van de Indonesische rijsttafel. 1 gerecht (Ayam cashew) was helaas verwisseld met Ayam pedis.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Br
11 Oktober 2021

Helaas waren ze de eieren vergeten in onze soto ayam. Was verder wel heel lekker !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Eva
7 Oktober 2021
Sonja Schroder-Cohen
3 Oktober 2021

Almere-Het eten was goed en lekker alleen de terong vonden wij wat te hard.

jos wu
2 Oktober 2021

was weer prima in orde

Marco
30 September 2021

Erg lekker gegeten 👍🏻👍🏻👍🏻

KK
29 September 2021

Mag iets warmer

Robert Bleker
29 September 2021

Super lekkere rijsttafel en leuk vans de extra's (spekkoek, zuur, kroepoek, sateh).

Karen
28 September 2021

Zoals altijd weer heel goed. Alleen zat de saté er niet bij :-( anders zeker weer de volle vijf sterren

Antwort von Toko Kampoeng

Dank voor uw opmerking, excuses dat wij de sate zijn vergeten bij uw rijsttafel. Wanneer u volgende keer weer bij ons gaat bestellen, kunt u dit aangeven in de opmerkingen, dan krijgt u alsnog uw sate. Prettige dag verder, Groet, Team Toko Kampoeng

E.Dorland
28 September 2021

Heerlijk gegeten, was goed verzorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Martijn
25 September 2021

Service is TOP! Vriendelijk, dankbaar en fijn personeel. De rijsttafel was heeeeerlijk. Enige puntje van kritiek is de wellicht wat flauwe Roti. Deze heb ik beter gehad. Maar voor de overige gerechten kom ik zeker vaker terug!

Appie Bakker
25 September 2021

Al jaren top notch. Al krijg je een stelletje vegetarische en/of halal vrienden over de vloer die je graag goed wil voeden, schroom dan niet om hier te bestellen. Thanks lieve mensen van Kampoeng!

A.H. Muller
21 September 2021

De gebakken banaan was gortdroog, bami met ingredienten niet vers en droog. Zeer teleurstellend!

T
19 September 2021
Max van Balen
19 September 2021

Prima gerechten, soms een beetje te veel suiker toegevoegd, maar niet echt een probleem. Wat wel opvalt is de enorme hoeveelheid van alles; eigenlijk veel te veel. Men zegt wel eens: "Less is better" en bij kwaliteitsgerechten gaat dat altijd op. Misschien kan dat de prijs ook een beetje drukken.

Cityhopper60
19 September 2021

Heerlijk eten, goede bezorging! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Herald Voorneveld
18 September 2021

Yummie!!! Enak sekali.

eduard
11 September 2021

Ik ben geen indo expert. Woon sinds kort in Almere maar helaas niet de kwaliteit die ik gewend bij van de TOKO's uit den haag.

Marianne
11 September 2021

Heerlijk eten, precies op de afgesproken tijd. Genieten!!

willem van leusden
11 September 2021
Paul
11 September 2021

Perfecte combinaties, goed van smaak, goede portie.

JIm
9 September 2021

De kwaliteit van het eten is prima.De hoeveelheid van met name het vlees was aan de geringe kant.De brengservice was perfect op tijd.

René
9 September 2021

Weer een geweldige maaltijd thuis bezorgd gekregen. Gekozen voor losse gerechten Nasi ( lekker gekruid!), Kipcashew, kip kecap, rendang, gado gado en als nagerechtje gebakken banaan. Was weer top!

Kielema
7 September 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd!

Angela
7 September 2021

Het zijn wat kleine porties maar smaak is heerlijk!

Jelle
6 September 2021

prima ! lekker gegeten en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

KK
5 September 2021

Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Gerry Scholtmeijer
4 September 2021
Dagmar
4 September 2021

De rijsttafel is heerlijk en het is veel! Altijd genieten. Ook voor kinderen altijd een goed menu met ruim voldoende eten en drinken. Ontzettend tevreden!

Rolia Nurhayati
2 September 2021
Herald Voorneveld
31 August 2021

echt heerlijk Indonesisch eten heerlijk echt Indonesisch eten

Muis
31 August 2021

Mag meer groenten bevatten maar dat is natuurlijk iets persoonlijks.

Sonja Ket
31 August 2021

Zoals altijd was het prima verzorgd en op tijd. De gerechten zijn lekker. De taoge is helaas rauw. Dat lus ik liever als het heel even door het kokende water is gehaald.

Erik
29 August 2021

Heerlijk eten, ze waren alleen de kroepoek vergeten erbij te doen, jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jel
28 August 2021

Heerlijk smaakvol

Jeroen
24 August 2021

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Kunnen veel restaurants nog wat van leren. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Linda
24 August 2021

Heerlijke smaken en supervriendelijke bezorging!

Robin Broer
23 August 2021

Heerlijk gegeten zoals Indische hoort te zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Andrea
23 August 2021

Het was weer uitstekend, zoals altijd.

Rob van Dael
21 August 2021
Gracella
18 August 2021

Lekker eten ,top service en vriendelijk personeel 😀

H.A
17 August 2021

Alles was lekker, maar de spruitjes smaakte naar niets