Beoordelingen van Toko Kampoeng Almere

Recente recensies van Toko Kampoeng Almere

5 sterren na 44 reviews

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd👍

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets later dan gepland, maar was wel weer erg lekker

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt authentieke gerechten. Aub niet veranderden in Europeesche smaken.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten goed en ook echt indisch. Heerlijk van smaak en keurige service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekenden kwaliteit van het eten top😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm weer dus geen zin om te koken. De Gado gado special lonkte, evenals een heerlijke kiprisolles. De dames namen Roti kipfilet. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk en de bezorging stipt op de genoemde tijd. Kortom, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk lekker. Hadden dit keer Soto soep Normaal roti kip wat ook lekker is

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as usual. Mooi op tijd, goeie temperatuur en heerlijke verschillende smaken

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en met de echte Indonesische smaak. Lekker pittig.Ieke en Henry bedankt!!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de roti was heerlijk! En snel bezorgd....

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer besteld bij toko kampoeng en ook deze keer waren we weer heel blij. De gerechten zijn heerlijk van smaak, hoeveelheid helemaal goed en prima bezorging. Kortom, wat ons betreft een aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, mag iets meer sap bij.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag gemeld worden op het menu kaart wat pittig is.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer : PERFECT ! Ga zo door !

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd wat laat bezorgd zijn daar over gebelde eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft me uitstekend gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was de weg kwijt, na een uur beld hij dat hij op de Parklaan was en later zag ik hem aan de overkant, daar woon ik niet , ik ben naar hem toegelopen, hij had ook de rekening niet bij de hand, leerling?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke nasi rames en gado gado, zoals mijn mam het vroeger ook maakte en ik geen kokkin ben.....

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog nooit een toko gevonden die de smaak van de gerechten evenaarde die mijn Indische oma altijd maakte. Simpel, smaakvol en vers. (Ik bestel hier inmiddels zo'n twee keer per week haha)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd en was nog goed warm. Wij hadden 2 kleine Rames maaltijden besteld en dat was voor ons precies genoeg en erg lekker. Echt goedkoop is het niet maar je krijgt wel kwaliteit voor je geld!

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel vaker hier eten gehaald/besteld maar nu was t iets minder goed. Soto ayam zat geen ei bij, weinig ingrediënten, veel bouillon. Hopelijk bij een volgende keer wel weer goed gevulde soto ayam

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten, al een paar keer besteld en via de website voor het eerst.... mooi op tijd aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is niet te heet. erg lekker!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten lekker pittig , de nasi had iets droger gemogen

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Nieuwe ontdekking en om de hoek. Voor herhaling vatbaar.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren erg lauw. De bami was erg plakkerig en erg lastig te eten. De prijs kwaliteitsverhouding ligt te ver uit elkaar. Smaak was goed.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Toko Kampoeng:heer michel , dank u wel voor de bestelling mvg , team toko kampoeng

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb veel Indonesische restaurants of Toko bezocht en als Indo ben ik een echte kenner op dat gebied. Helaas zijn er in Almere minder Indonesische restaurants / Toko dan in bijvoorbeeld Amsterdam. Maar wat mij betreft is Toko Kampoeng veruit de beste, naast hun specialitait rendang met originele smaak . Een nasi rames hier is gewoon heerlijk! in 3 delig bak gereserveerd . Ik ga regelmatig via hun eigen website bestellen dan krijg als nog free drankje . ondanks bijna te laat besteld , toch nog op tijd bezorgd en de bezorger is vriendelijke ( typisch indische mensen) . tot volgende bestelling en terima kasih .

Reactie van Toko Kampoeng:dank u wel , Sonja en tot volgende bestelling . nogmaals zijn wij tot 20.00 uur open

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het thuisbezorgen werd ons verteld dat de loempia onder de grill was opgewarmd. Dit was niet echt smakelijk. De loempia is hierdoor slap.. Verder werden verschillende gerechten gemengd in een bakje ( twee groente gerechten in een bakje en twee vleesgerechten in een bakje.. Waardoor het pittige gerecht niet meer pittig was en mijn ketjapkip de smaak aannam van de rendang smoor..Voor het schrijven van deze recentie contact met deze toko om aan te geven dat wij het jammer vonden hoe onze ramas gerechten gepresenteerd werden.. Opmerking van de toko was dat ik een anders soort gerecht besteld zou hebben dan de rames namelijk nasi campur waardoor het logisch is dat alle gerechten gemengd waren... Verder werd ons geadviseerd om volgende keer duurdere rijsttafel te bestellen zodat alle gerechten in aparte bakjes geleverd zouden worden... En medegedeeld dat er van te voren gemeld werd dat de loempia gegrild werd.. Bij ons was dit niet het geval ( dan hadden we namelijk deze niet besteld)

Reactie van Toko Kampoeng:dank u wel voor uw reactie, Wij denken dat u onze reactie op facebook verkeerd heeft begrepen, U heeft inderdaad een nasi rames besteld,maar nasi rames en nasi campur betekent hetzelfde en daarom denken wij dat u dat verkeerd heeft begrepen. Wij willen hierbij duidelijk aan u uitleggen wat een 'nasi rames'eigenlijk betekend: rames betekent dat het rijst, de groenten en het vlees door elkaar op 1 bord/bak wordt geserveerd. De meeste toko's/afhaalcentra's serveren de rames in 1 bak zonder verdeling tussen de rijst, de groenten en het vlees. Wij van toko kampoeng hebben er uiteindelijk voor gekozen om een 3delig bak aan te schaffen zodat de gerechten zo veel mogelijk uit elkaar blijven, zodat het prettiger voor de klanten is om de maaltijd te eten. Wat betreft over de rijsttafel was het niet de bedoeling om te bestellen, maar wij wilden u alleen informeren over maaltijden waar alles wel apart wordt geserveerd. betreft de loempia is het duidelijk. nogmaals bedankt voor de reactie en wij hopen dat het hierbij duidelijker is. mvg, team toko kampoeng

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Helaas was de rundvlees met sambalsaus erg taai en droog. Over de rest van het eten waren we ook niet erg tevreden. Ik hoop dat ze dit verbeteren

Reactie van Toko Kampoeng:dank u wel voor uw reactie, Wij hebben bewust wat later gereageerd, omdat wij de smoor een paar dagen aan veel klanten hebben laten proeven en hier hebben wij geen enkele klachten over taai en droog over de smoor gekregen. dus wij snappen niet dat u het zo heeft ervaren, terwijl smoor juist zacht wordt doordat er veel saus bij zit hierdoor kan het niet droog worden. als het vleesgerecht blado (pitte rundvleees) zou zijn dan kan het eventueel mogelijk zijn dat het wat hard en een beetje droog is. bedankt voor uw reactie en hiermee kunnen wij altijd onze eten evalueren. mvg, team toko kampoeng

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.