Beoordelingen van Toko Kampoeng Almere

Recente recensies van Toko Kampoeng Almere

5 sterren na 97 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super vriendelijk

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ttwee van de uitgekozen vleesgerechten van de rijsttafel voor 2 pers. waren verwisseld met een andere bestelling. Ook was de temperatuur zodanig dat de maaltijd toch eerst weer even de microwave in moest. Jammer. Volgende keer beter! De bestelling werd op tijd afgeleverd.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgd en het eten is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaak lees kwaliteit was op zich prima. Hoeveelheid van het 12,50 rames kampoeng menu valt echt tegen, vooral de hoeveelheid vlees. Waar ik normaal bij een andere toko 2 dagen van zo’n menu ken eten, was dit toch echt qua vlees en groente krap aan genoeg voor 1 dag. De kipsate stokjes zouden ook wel iets dikker kunnen en kipsate met satesaus zou wat mij betreft altijd apart moeten worden verpakt. Dan kregen we nog een stukje spekkoek, wie denkt dat dat het stukje is (kwart) wat je op de site ziet komt bedrogen uit. Het was denk ik 1/5e van een kwart.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste van Almere. Alles heerlijk op smaak en super vrendelijke mensen.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top. Alleen deze keer geen spekkoek gehad 😟🤔

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super.....

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk besteld via de site. Op afgesproken tijd geleverd. Eten was netjes verpakt smaak en kwaliteit helemaal top.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is goed maar weinig eten in verhouding met de prijs die je ervoor betaald 62 euro. Was 2 x voor 2 personen een Indische rijsttafel maar de bakjes maar half vol en kleine bakjes.Alleen de nasi en mihoen was wel vol.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt superlekker gesmuld hebben we

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaker bij Toko Kampoeng besteld en ook nu was het weer zalig. Voor mij als Javaanse was het weer als thuiskomen! Zowel de Soto, als de Saté met Lontong als de Gado-gado was heerlijk. Ik heb alles alleen opgekregen!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van zeer goeden kwaliteit schoon en goed verpakt. De mensen zijn vriendelijk aan de deur. Probeer het uit je zal verast zijn van het heerlijke eten top

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site, super snel, genoeg en heerlijk. Kan niet anders zeggen....🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

je krijgt erg weinig eten als je een rijst tafel besteld.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd. En het smaakte allemaakl heel erg lekker. We hadden de rijsttafel genomen. Erg uitgebreid

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is smakelijk.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was erg lekker. Levering was wel te vroeg, meer dan een kwartier eerder dan gevraagd, maar het was nog warm genoeg. De kroepoek was niet meegeleverd, wel betaald.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Was goed warm/heet bij bezorging. Daarnaast was de bezorger precies op tijd! Heel fijn.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

2 rijstafel kampoeng gehaald en 5 gebakken banaan . Waren erg lekker !! Binnenkort catering via toko kampoeng regelen !

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk kruiden en smaak goed in balans porties mogen wel wat groter compliment voor de kok want was echt erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou ietsje sneller bezorgd mogen worden.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel de beste!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijstafel deluc besteld en was fantastisch , erg kompleet

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle bestelde gerechten echt heerlijk maar veel te weinig vlees. Van 4 soorten vlees heb ik van elke 200 gram besteld. Als het dan geleverd is blijkt er helemaal geen 200 gram vlees in te zitten maar ruim de helft hiervan is saus. Erg jammer want nu was er niet voldoende vlees voor 4 personen terwijl 200gram p.p. zeker voldoende zou moeten zijn. Helaas teleurgesteld hierover.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes ingepakt en nog goed warm. Bezorging goed

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van hele goede kwaliteit! het is een echte huisgemaakte smaak. het is wel belangrijk om het eten zo heet mogelijk aan te leveren ( voordat het op transport gaat) dat komt de kwaliteit en smaak ten goede

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam exact om 19:30 binnen. Er was een extra stuk heerlijke spekkoek toegevoegd! Waarvoor dank. Er was bovendien een mok sopo ayam bij die niet op het menu stond maar overheerlijk smaakte. Bravo bravo.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijstafel delux besteld , optijd geleverd ondanks met dit weer en het eten was prima , erg lekker ?????

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

1e x besteld maar echt een min punt. al het eten werd in de magnetron opgewarmd! Waardoor stukjes vlees aan de zijkanten in het bakje verdroogd waren. Smaakte verder gelukkig wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en prima bezorging.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en erg lekker!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik besteld heb bij Toko Kampoeng en heb heerlijk gegeten. De bezorging is op tijd afgeleverd.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Almere

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gewoon heet bezorgd echt TOP

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Woensdagavond 17.00 uur besteld, keurig op gevraagde tijd 18.00 uur door een vriendelijke chauffeur afgeleverd. Eten was niet meer loeiheet, maar nog warm genoeg. En smaakte erg lekker! Helemaal tevreden.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2 loempia’s smaakten niet helemaal vers, zeer waarschijnlijk is de olie waarin ze gebakken zijn niet goed meer

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in Almere!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende rames besteld , op tijd bezorgd en was iedereen tevreden met het eten . Erg lekker dus zeker aanrader . Toko Kampoeng is top !!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Rijstafel en extra sate ajam besteld en waren superrrr

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkerrr

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed op tijd bezorgd!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg de beste in Almere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt uitstekend indonesisch authentieke eten. Bezorging 1 uur op zondag. Prima, maar iets sneller geeft een topbeoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snel gebracht

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd?

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets later dan gepland, maar was wel weer erg lekker

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt authentieke gerechten. Aub niet veranderden in Europeesche smaken.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten goed en ook echt indisch. Heerlijk van smaak en keurige service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekenden kwaliteit van het eten top?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm weer dus geen zin om te koken. De Gado gado special lonkte, evenals een heerlijke kiprisolles. De dames namen Roti kipfilet. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk en de bezorging stipt op de genoemde tijd. Kortom, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk lekker. Hadden dit keer Soto soep Normaal roti kip wat ook lekker is

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as usual. Mooi op tijd, goeie temperatuur en heerlijke verschillende smaken

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en met de echte Indonesische smaak. Lekker pittig.Ieke en Henry bedankt!!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de roti was heerlijk! En snel bezorgd....

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer besteld bij toko kampoeng en ook deze keer waren we weer heel blij. De gerechten zijn heerlijk van smaak, hoeveelheid helemaal goed en prima bezorging. Kortom, wat ons betreft een aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, mag iets meer sap bij.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag gemeld worden op het menu kaart wat pittig is.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer : PERFECT ! Ga zo door !

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd wat laat bezorgd zijn daar over gebelde eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft me uitstekend gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was de weg kwijt, na een uur beld hij dat hij op de Parklaan was en later zag ik hem aan de overkant, daar woon ik niet , ik ben naar hem toegelopen, hij had ook de rekening niet bij de hand, leerling?

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke nasi rames en gado gado, zoals mijn mam het vroeger ook maakte en ik geen kokkin ben.....

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog nooit een toko gevonden die de smaak van de gerechten evenaarde die mijn Indische oma altijd maakte. Simpel, smaakvol en vers. (Ik bestel hier inmiddels zo'n twee keer per week haha)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd en was nog goed warm. Wij hadden 2 kleine Rames maaltijden besteld en dat was voor ons precies genoeg en erg lekker. Echt goedkoop is het niet maar je krijgt wel kwaliteit voor je geld!

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel vaker hier eten gehaald/besteld maar nu was t iets minder goed. Soto ayam zat geen ei bij, weinig ingrediënten, veel bouillon. Hopelijk bij een volgende keer wel weer goed gevulde soto ayam

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten, al een paar keer besteld en via de website voor het eerst.... mooi op tijd aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is niet te heet. erg lekker!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten lekker pittig , de nasi had iets droger gemogen

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Nieuwe ontdekking en om de hoek. Voor herhaling vatbaar.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren erg lauw. De bami was erg plakkerig en erg lastig te eten. De prijs kwaliteitsverhouding ligt te ver uit elkaar. Smaak was goed.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Toko Kampoeng:heer michel , dank u wel voor de bestelling mvg , team toko kampoeng

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb veel Indonesische restaurants of Toko bezocht en als Indo ben ik een echte kenner op dat gebied. Helaas zijn er in Almere minder Indonesische restaurants / Toko dan in bijvoorbeeld Amsterdam. Maar wat mij betreft is Toko Kampoeng veruit de beste, naast hun specialitait rendang met originele smaak . Een nasi rames hier is gewoon heerlijk! in 3 delig bak gereserveerd . Ik ga regelmatig via hun eigen website bestellen dan krijg als nog free drankje . ondanks bijna te laat besteld , toch nog op tijd bezorgd en de bezorger is vriendelijke ( typisch indische mensen) . tot volgende bestelling en terima kasih .

Reactie van Toko Kampoeng:dank u wel , Sonja en tot volgende bestelling . nogmaals zijn wij tot 20.00 uur open

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het thuisbezorgen werd ons verteld dat de loempia onder de grill was opgewarmd. Dit was niet echt smakelijk. De loempia is hierdoor slap.. Verder werden verschillende gerechten gemengd in een bakje ( twee groente gerechten in een bakje en twee vleesgerechten in een bakje.. Waardoor het pittige gerecht niet meer pittig was en mijn ketjapkip de smaak aannam van de rendang smoor..Voor het schrijven van deze recentie contact met deze toko om aan te geven dat wij het jammer vonden hoe onze ramas gerechten gepresenteerd werden.. Opmerking van de toko was dat ik een anders soort gerecht besteld zou hebben dan de rames namelijk nasi campur waardoor het logisch is dat alle gerechten gemengd waren... Verder werd ons geadviseerd om volgende keer duurdere rijsttafel te bestellen zodat alle gerechten in aparte bakjes geleverd zouden worden... En medegedeeld dat er van te voren gemeld werd dat de loempia gegrild werd.. Bij ons was dit niet het geval ( dan hadden we namelijk deze niet besteld)

Reactie van Toko Kampoeng:dank u wel voor uw reactie, Wij denken dat u onze reactie op facebook verkeerd heeft begrepen, U heeft inderdaad een nasi rames besteld,maar nasi rames en nasi campur betekent hetzelfde en daarom denken wij dat u dat verkeerd heeft begrepen. Wij willen hierbij duidelijk aan u uitleggen wat een 'nasi rames'eigenlijk betekend: rames betekent dat het rijst, de groenten en het vlees door elkaar op 1 bord/bak wordt geserveerd. De meeste toko's/afhaalcentra's serveren de rames in 1 bak zonder verdeling tussen de rijst, de groenten en het vlees. Wij van toko kampoeng hebben er uiteindelijk voor gekozen om een 3delig bak aan te schaffen zodat de gerechten zo veel mogelijk uit elkaar blijven, zodat het prettiger voor de klanten is om de maaltijd te eten. Wat betreft over de rijsttafel was het niet de bedoeling om te bestellen, maar wij wilden u alleen informeren over maaltijden waar alles wel apart wordt geserveerd. betreft de loempia is het duidelijk. nogmaals bedankt voor de reactie en wij hopen dat het hierbij duidelijker is. mvg, team toko kampoeng

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Helaas was de rundvlees met sambalsaus erg taai en droog. Over de rest van het eten waren we ook niet erg tevreden. Ik hoop dat ze dit verbeteren

Reactie van Toko Kampoeng:dank u wel voor uw reactie, Wij hebben bewust wat later gereageerd, omdat wij de smoor een paar dagen aan veel klanten hebben laten proeven en hier hebben wij geen enkele klachten over taai en droog over de smoor gekregen. dus wij snappen niet dat u het zo heeft ervaren, terwijl smoor juist zacht wordt doordat er veel saus bij zit hierdoor kan het niet droog worden. als het vleesgerecht blado (pitte rundvleees) zou zijn dan kan het eventueel mogelijk zijn dat het wat hard en een beetje droog is. bedankt voor uw reactie en hiermee kunnen wij altijd onze eten evalueren. mvg, team toko kampoeng

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.